mCoach Pori
M
coach
valmennus
Ravinto ‧ Urheilu ‧ Hyvinvointi


SUL logo trainer4you-ravintovalmentaja-lisenssilogo

*

Olen Milja Kuikka, entinen maajoukkuetason aitajuoksija. Päämatkani oli 400m aj, ja se kulki parhaimmillaan aikaan 59.01. Urheilu on edelleen suuri intohimoni. Oikeaoppinen ravinto on myös kiehtonut aina, sillä sen merkitys suorituskyvyn maksimoimisessa ja hyvinvoinnissa yleisesti, on todella ratkaiseva. Uskon vahvasti monipuoliseen, perinteiseen ruokavalioon, joka on mahdollisimman "puhdasta" ja suoraan luonnosta.
Veri vetää urheilukentille edelleen, joten valmentaminen on ollut luonnollinen jatkumo urheilu-uralleni. Olenkin varmasti monelle tuttu kasvo Karhuhallista ja urheilukentiltä yleisesti. Olen myös työskennellyt urheilun parissa paljon, mm urheiluvälinemyyjänä ja Kalevan kisojen 2015 pääsihteerinä.

Olen koulutettu Ravintovalmentaja ja parhaillaan kouluttaudun Suomen Urheiluliiton alaisessa koulutuksessa valmentajaksi.
Olen myös filosofian maisteri Turun Yliopistosta, sekä restonomi Satakunnan Ammattikorkeakoulusta. Kokemusta valmentamisesta on kertynyt mm. Tampereen Pyrinnössä ja Porin Tarmossa.

Tarkempaa tarinaa itsestäni ja ajankohtaisista asioista voit lukea blogistani osoitteessa: https://www.hikipanta.com/blogit/milli/

Tervetuloa valmennukseen!

SUL logo trainer4you-ravintovalmentaja-lisenssilogo 

 Seuraa:
Blogi


 Kirjaudu